Om oss

Vi utvecklar och säljer biokolprodukter; biokol, kolmakadam, växtbäddar, kolsänka, biokolmakadam och mycket mer. Vi vill ha personlig kontakt med alla våra kunder så varmt välkommen att ringa eller maila!

Biokol som pusselbit för klimatet

Vi utvecklar och säljer biokolprodukter med kvalitet, kompetens och personlighet

När vi började intressera oss för biokol var det inte många som ens hört ordet. Vi brukade drömma om att få jobba med biokol, men det kändes otroligt långt bort. Sen mycket tack vare inspiration från biokolpionjärer i både Sverige och internationellt tog det fart och på några få år blev vår dröm verklighet. Vår drivkraft är att bidra till att biokolets potential nyttjas för att göra världen bättre. Vi tror inte att biokol är lösningen på världens alla problem, men vi är övertygade om att det har en viktig roll att spela i kampen mot klimatförändringar och degraderade jordar.

Vad tycker du om namnet på vårt företag, Biokolprodukter? Nej det är kanske inte det mest spännande vid en första anblick, men vi vill inte locka kunder med en flashig säljpitch och svengelska ord. Biokolprodukter utvecklar och säljer just det, biokolprodukter. Och vi gör det med kvalitet, kompetens och personlighet. Det är spännande på riktigt.

Lotta-signatur-kopia

Lotta Ek

VD

Biokol med kvalitet genom hela kedjan

Ständig utveckling med biokol

Personlig kontakt med dig

Långsiktiga biokolrelationer

Kontakta oss om biokol!

Vi vill alltid ha personlig kontakt med våra kunder så varmt välkommen att ringa eller maila oss.

Mattias Gustafsson
Vice VD & försäljning
mattias@biokolprodukter.se
073-76 51 448

Jonatan Malmberg
Utveckling & försäljning
jonatan@biokolprodukter.se
070-78 28 770